Bijbelstudie via internet.

Hallo,

Voor velen zit de school er alweer bijna op, de examens bijna of helemaal achter de rug. Nu komt de tijd dat jij je natuurlijk vreselijk gaat vervelen. Wat denk jij nu? Is Henk zot geworden? Nee, ik wens je een geweldige vakantie toe. Prachtig weer en veel uitrusten en genieten.

Toch wil ik je graag uitdagen om in de vakantie elke dag de tijd te nemen voor je Schepper, voor je Heiland. Ik kan mij voorstellen, dat tijdens het schooljaar dat wel eens op een laag pitje kan staan. Maar nu heb je misschien toch tijd. Toen ik pas tot bekering was gekomen, kwam ik in contact met de Bijbelclub beweging. Zij gaven een schriftelijke Bijbelcursus uit, waar ik geweldig veel van heb geleerd.

Deze cursus is helemaal bijgewerkt op internet, graag wil ik jou uitdagen om deze online cursus te gaan volgen. In deze cursus worden de basiswaarheden van ons geloof behandeld. Er zijn in totaal 42 lessen verdeeld over vijf thema’s. Na elk thema krijg je een diploma. Ik denk dat je ongeveer een uur per les nodig hebt.

Deze Bijbelcursus kun je volgen via www.basisbijbelcursus.nl

Mijn verlangen: Een kerk met jongeren vol vuur voor Jezus!Hartelijke groeten,

Henk

http://www.ikzoekgod.nl/een-brief-voor-jou/